Bulgaria Ture me Autobus. Zgjidhni programin e preferuar...


 

Keni deshire te udhetoni dhe te pasuroni njohurite tuaja kulturore? Atehere Turet e Bullgarise jane perfekt per ju! Eksploroni pamjen mahnitese te Sofies dhe qyteteve te tjera. Vizitoni vendet tuaja te preferuara dhe argetohuni pafund!