Enis Kasumaj


Ekip profesional dhe i mrekullueshem. Oferta fantastike dhe perzgjedhja jone per hotelin Quattro Beach ne Alanya e qelluar. Faleminderit Vas Tour.

Sadije Shehu


Pushime te mrekullueshme me Vas Tour, jeni te mrekullueshem. Faleminderit shume 🙂 !!

Begatim Gashi


Sot u kthyem nga udhetimi i mrekullueshem i organizuar nga Vas Tour Operator. Faleminderit per sherbimin e shkelqyer.

Medijana M. Rrahmani


Eksperience e mrekullueshme per pushime me Vas. Falemnderit!!!

Atdhe Breznica


Jeni shume profesional ne secilin detaj. Te mrekullueshem!

Leonora Koca


Ka disa vite që pushimet i rezervojmë në Vas Tour, jemi shumë të kënaqur me shërbimet. Mundemi vetëm ta rekomandojmë tutje. Ju uroj të vazhdoni edhe më tutje kështu!2

Shkenda Dubova


Pushimet me te mira kalohen me Vas Tour, guidat keni qene fantastik (Ervisi & Fredi)!

Nurdan Güney


Join Us, Love Vas.. Best partner, best agency..